Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 10 чоловік

У великомочульських школярів знову радість

Дата: 23 жовтня 2020 о 07:25, Оновлено 23 жовтня 2020 о 08:18
Автор: Сокур О. П.
122 перегляда

Про участь у XVІІ обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад. Працівники школи, учнівський, батьківський колективи та дирекція Великомочульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів висловлюють найтепліші слова подяки організаціям-партнерам: Великомочульській сільській раді в особі в.о голови Ревус Лариси Дмитрівни, Теплицькій районній державній адміністрації та районній раді, ГО «Соціальний центр МХП» під патронатом народного депутата України Кучера Миколи Івановича, ТОВ "Теплик-Агро" в особі директора Анченка Василя Григоровича, ПСП «Роксана» в особі директора Задорожного Григорія Івановича, ПСП «Нива» в особі директора Пшеничного Сергія Юлійовича за підтримку та допомогу, надану школі в ході реалізації проєкту.

У великомочульських школярів знову радість

      Так хочеться назвати цей матеріал цього року, бо це правда. Великомочульські школярі будуть навчатися у комфортних умовах. Тісна співпраця дирекції Великомочульської ЗОШ І-ІІІ ступенів з сільською радою, районною владою, місцевими підприємцями та жителями села стала запорукою нашого  чергового успішного починання для блага учнів. Цьогоріч прикладом такої співпраці стала участь сільської ради у 17 обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад, в якому ми стали переможцями з проєктом «Капітальний ремонт системи опалення приміщень Великомочульської ЗОШ І-ІІІ ступенів». Мета проєкту – забезпечення стабільного температурного режиму, впровадження енергозберігаючих технологій у закладі освіти, заощадження бюджетних коштів на оплату енергоносіїв, забезпечення комфортних та безпечних умов для учасників освітнього процесу Великомочульської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  Важливим у проєктній діяльності є співфінансування. Бюджет проєкту склав 161 500 грн. Фінансування проєкту забезпечили фонд Конкурсу, Великомочульська сільська рада, Теплицька райдержадміністрація та районна рада, ГО «Соціальний центр МХП», ТОВ «Теплик-Агро», ПСП «Нива», ПСП «Роксана», жителі села.

В ході реалізації проєкту було повністю замінено систему опалення в початкових класах (встановлено 24 нові радіатори). Торги відбувалися за допомогою системи публічних закупівель ProZorro, що дало можливість здешевити роботи та додатково замінити ще 12 радіаторів в основному корпусі.

  Учні, батьки, жителі села, працівники та дирекція школи висловлюють найтепліші слова подяки нашим благодійникам – керівникам організацій-партнерів, місцевих органів влади за підтримку та допомогу надану в ході реалізації проєкту, бо тільки так, спільними зусиллями, ми зможемо зробити кращим життя наших дітей, зробити кращими наші села та містечка, зробити кращою нашу Україну. Учасник Конкурсу Великомочульська сільська рада, в особі в.о. голови села Ревус Л.Д. Партнери проєкту: Теплицька райдержадміністрація, в особі голови РДА  Побірського О.І., ГО «Соціальний центр МХП» під патронатом народного депутата України Кучера М.І., ТОВ «Теплик-Агро», в особі директора Анченка В.Г., ПСП «Нива», в особі директора Пшеничного С.Ю., ПСП «Роксана», в особі директора Задорожного Г.І. Також необхідно відзначити значну організаційну допомогу, яку надали при реалізації проєкту в.о. начальника відділу освіти Вербовата Н.А., головний бухгалтер Семенюк Б.М., юрист   Рубльова Н.А.

Дякую всім! Ваша участь і підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до України, рідного краю і розуміння важливості освіти. Від усього серця бажаю Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння. Низький Вам уклін. Нехай Господь сторицею віддячить Вам за розуміння, підтримку, порядність, частинку душі, подарованої нашим дітям.

Це наш вже п'ятий проєкт, участь у якому не лише покращила матеріально-технічну базу закладу, а зробила умови освітнього процесу для дітей комфортнішими, безпечнішими, здоровішими. Добре, що подібні проєкти існують. У 2019 році на сторінках районного часопису «Вісті Тепличчини» я мріяв про перемогу в 17 Конкурсі з метою капітального ремонту системи опалення. Реалізували. Тож і в подальшому плануємо приймати участь та перемагати в різних конкурсах та проєктах, з метою вирішення нагальних проблем, створення комфортних умов для учнів. Користуючись нагодою хочу знову помріяти… На черзі – нові проєкти , бо ж діти – наше майбутнє.

З повагою керівник проєкту, директор школи Сокур О.П.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.