Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 10 чоловік

У школі тепло і затишно

Дата: 19 лютого 2018 о 09:55, Оновлено 22 лютого 2018 о 16:45
Автор: Сокур О. П.
387 переглядів

Про участь у XIV обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад. Працівники школи, учнівський, батьківський колективи та дирекція Великомочульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів висловлюють найтепліші слова подяки організаціям-партнерам: Великомочульській сільській раді в особі голови Фурдика Павла Петровича, Теплицькій районній раді, ГО «Соціальний центр МХП» в особі заступника голови правління Мороза Павла Андрійовича, ТОВ «ПК «Зоря Поділля» в особі директора Таранишина Олександра Віталійовича, ПСП «Роксана» в особі директора Задорожного Григорія Івановича, ПСП «Нива» в особі директора Пшеничного Сергія Юлійовича за підтримку та допомогу, надану школі в ході реалізації проекту.

   Приміщення нашої школи було збудоване в 1958-1962 роках. За час експлуатації будівлі вікна втратили свої ізоляційні властивості: погано утримували тепло. Проблема полягала у неможливості одночасного здійснення доцільного використання енергоносіїв та забезпечення дотримання належного температурного режиму в школі, що в свою чергу не сприяло зниженню рівня захворюваності дітей та працівників на грип і ГРВІ. За останні  роки для вирішення цієї проблеми зроблено багато: проведено ремонт системи опалення, замінено 54 віконних блоки на металопластикові, але проблема залишалася.    Для вирішення цієї проблеми потрібні  великі кошти. Школа та дитячий садочок завжди у центрі уваги голови села П.П. Фурдика та депутатського корпусу, які постійно підтримують загальноосвітній та дошкільний заклади села. І цього разу також вдалося знайти кошти, необхідні для реалізації заходів щодо заміни вікон.

Завдяки тісній співпраці Великомочульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Великомочульської сільської ради, Теплицької районної ради та організацій-партнерів вдалося реалізувати проект «Завершення заміни віконних блоків у загальноосвітній школі с. Велика Мочулка Теплицького району», який переміг у XIV обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад. Реалізація проекту дала можливість провести в школі заміну 50 вікон на металопластикові, що значно покращило існуючий стан будівлі, створило комфортні умови для учасників освітнього процесу забезпечило енергозбереження,  дотримання  температурного режиму, і як наслідок, збереження здоров’я  учнів та працівників школи.

 Загальний бюджет проекту - 169 956 грн. Співфінансування отримано з бюджету сільської ради в сумі 45 000 грн., з фонду конкурсу (з обласного бюджету) – 57 800 грн., з боку організацій-партнерів – 67 156 грн, Зокрема:

-  Теплицька районна рада – 30 000 грн.,

-  громадська організація «Соціальний центр МХП»  – 20 000 грн.,

-  ТОВ «ПК «Зоря Поділля» (директор Таранишин О.В.) – 10 000 грн.,

-  ПСП «Роксана» (директор Задорожний Г.І.) – 5 000 грн.,

-   ПСП «Нива» (директор Пшеничний С.Ю.) – 2 156 грн.

      Працівники школи, учнівський, батьківський колективи та дирекція Великомочульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів висловлюють найтепліші слова подяки організаціям-партнерам: Великомочульській сільській раді в особі голови Фурдика Павла Петровича, Теплицькій районній раді, ГО «Соціальний центр МХП» в особі заступника голови правління Мороза Павла Андрійовича, ТОВ «ПК «Зоря Поділля» в особі директора Таранишина Олександра Віталійовича, ПСП «Роксана» в особі директора Задорожного Григорія Івановича, ПСП «Нива» в особі директора Пшеничного Сергія Юлійовича за підтримку та допомогу, надану школі в ході реалізації проекту.  Щиро сподіваємося, що  й  надалі  така співпраця буде плідною та ефективною.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.