Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 10 common:people_all_forms

У великомочульських школярів знову радість

Date: 15 грудня 2019 о 19:20
207 views

Про участь у XVІ обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад. Працівники школи, учнівський, батьківський колективи та дирекція Великомочульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів висловлюють найтепліші слова подяки організаціям-партнерам: Великомочульській сільській раді в особі в.о голови Ревус Лариси Дмитрівни, Теплицькій районній державній адміністрації та районній раді, ГО «Соціальний центр МХП» під патронатом народного депутата України Кучера Миколи Івановича, ТОВ «ПК «Зоря Поділля» в особі директора Шелестюка Андрія Володимировича, ТОВ "Теплик-Агро" в особі директора Анченка Василя Григоровича, ФГ "Тригубенка Валерія Олександровича", ПСП «Роксана» в особі директора Задорожного Григорія Івановича, ПСП «Нива» в особі директора Пшеничного Сергія Юлійовича, фізичним особам - Бондурівському Миколі Андрійовичу, Іванку Миколі Васильовичу та ін. за підтримку та допомогу, надану школі в ході реалізації проєкту.

  Тісна співпраця дирекції Великомочульської ЗОШ І-ІІІ ступенів з сільською радою, районною владою, місцевими підприємцями та жителями села стала запорукою нашого  чергового успішного починання для блага учнів. Цьогоріч прикладом такої співпраці стала участь у 16 обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад, в якому ми стали переможцями з проєктом «Влаштуваня та відновлення спортивно-ігрового майданчика у Великомочульській ЗОШ І-ІІІ ступенів». Мета проєкту – забезпечення комфортних та безпечних умов для освітнього процесу, спортивних та ігрових занять на свіжому повітрі, профілактика порушень опорно-рухового апарату дітей, сприяння набуттю дітьми навичок фізичної підготовки, популяризації здорового способу життя.

  Важливим у проєктній діяльності є співфінансування. Бюджет проєкту склав 250 000 грн. Планували залучити з обласного бюджету 85 000 грн, але фінансування склало 26 418 грн. Але були залучені додаткові джерела фінансування, не залишилися осторонь місцеві благодійники, і проєкт був реалізований у повному обсязі та вчасно. Фінансування проєкту забезпечили Великомочульська сільська рада (в.о. голови Ревус Л.Д.) – 69 993 грн, Теплицька райдержадміністрація та районна рада – 90 000 грн, ГО «Соціальний центр МХП» під патронатом народного депутата України М.І. Кучера – 22 500 грн, ТОВ «ПК «Зоря Поділля» (директор Шелестюк А.В.) – 10 000 грн, ТОВ «Теплик-Агро» (директор Анченко В.Г.) – 7 500 грн, ФГ «Тригубенка В.О.» –  5 500 грн, ПСП «Нива» (директор Пшеничний С.Ю.) – 2 500 грн, ПСП «Роксана» (директор Задорожний Г.І.) – 2 500 грн, жителі села Бондурівський М.А. – 5 000 грн, Іванко М.В. – 2 500 грн та інші. Також необхідно відзначити значну організаційну допомогу надану при реалізації проєкту працівниками відділу освіти, особливо начальником відділу освіти Чечельницьким Б.О.

  Учні, батьки, жителі села, працівники та дирекція школи висловлюють найтепліші слова подяки керівникам організацій-партнерів, місцевих органів влади за підтримку та допомогу надану в ході реалізації проєкту. Тільки так, спільними зусиллями, ми зможемо зробити кращим життя наших дітей, зробити кращими наші села та містечка, зробити кращою нашу Україну. Це наш вже четвертий проєкт, участь у якому не лише покращила матеріально-технічну базу закладу, а зробила умови освітнього процесу для дітей комфортнішими, безпечнішими, здоровішими. Добре, що подібні проєкти існують.

  У 2018 році на сторінках районного часопису «Вісті Тепличчини» від 28 вересня мріялося про перемогу в 16 Конкурсі з метою встановлення для дітей спортивно-ігрового майданчика. Реалізували. Тож і в подальшому плануємо приймати участь та перемагати в різних конкурсах та проєктах, з метою вирішення нагальних проблем, створення комфортних умов для учнів. Користуючись нагодою хочу знову помріяти… На черзі – реконструкція системи опалення у початкових класах, реконструкція харчоблоку школи, бо ж діти – наше майбутнє.

Comments:
Only authorized users can leave comments.